Proizvodi

Mitsubishi Kakoki Kaisha (MKK)

Brodski program

Separatori ulja i goriva

Mitsubishi Kakoki Kaisha ltd. (MKK) japanska tvrtka osnovana je 1935. kako bi se zadovoljile potrebe za domaću proizvodnju kemijskih strojeva, u vrijeme prekomjerne ovisnosti o uvozu.

Od tada MKK je stalno rasla kao all-round inženjering tvrtka koja pruža široku paletu kemijskih postrojenja i strojeva u raznim područjima, uključujući gnjojiva, boje, rudarstvo, plin, sintetička vlakna, čelik, petrokemiju, poluvodiče, elektroniku, nuklearne elektrane, hranu i lijekove.

MKK oduvijek mislio na budućnost, razvijajući nove tehnologije i znanja. MKK iz dana u dan osvaja tržište po principu ključ u ruke, sklapajući ugovore diljem svijeta od planiranja i projektiranja do proizvodnje i izgradnje.

Mitsubishi Disc Separator
je centrifugalni separator koji može odvojiti čvrste tvari iz dvije vrste tekućina različite gustoće na trajnoj osnovi, a također je u mogućnosti odvojiti dvije tekućine istovremeno. Smanjenjem trajanja cikličkog procesa i zahtjeva rada, ovi separatori nude visoku učinkovitost pri smanjenju troškova i reklamacija.
 • Centrifugalno odvajanje ne zahtijeva filtere.
 • Dizajnom postignuta otpornost na vibracije.     
 • Dug radni vijek.
 • Cijela automatizacija rada s kontrolne ploče.
 • Isporuka više od 1.000 jedinica godišnje.
021 / 543 985 PON-PET / 08:00 h - 16:00 h

Za sve informacije nazovite nas bez ustručavanja.

Adresa

Sjedište:
Dubrovačka 29
21 000 Split

Ured:
Vukovarska 58
21 000 Split

Kontakti

 • Telefon/Fax:
  +385 (0)21 543 985

  Mobitel:
  +385 (0)98 420 699

  E-mail:
  gm-turbo@st.t-com.hr